Ολα τα νομικά δεδομένα για την Αγωγή ΕΔΟΕΑΠ κατά ΤτΕ

Τετάρτη 27 Μαΐου στην Ευελπίδων

KTIPIO 4. AIΘOYΣA 3 AP.ΠINAKIOY ΣT3/18, 27/5/2015 ΩPA 9.00

Η ΑΓΩΓΗ ΕΔΟΕΑΠ ΚΑΤΑ  ΤτΕ

Η Δίκη  που πρέπει να κερδηθεί!


Αθήνα 21/5/2015

Συνάδελφοι ,
Ως πρώην Προέδρος ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ  με αίσθημα ευθύνης και  με σκοπό  την πληρέστερη ενημέρωση σας, αλλά  και κατανόηση στο κρίσιμο ζήτημα επιβίωσης  του ΕΔΟΕΑΠ  σας στέλνω σήμερα συνημμένα  ΟΛΑ τα νομικά κείμενα για την από το 2012 ΜΟΝΑΔΙΚΗ αγωγή Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης κατά της  Τράπεζας της Ελλάδος . 

Διαβάζοντας τα θα ανακαλύψετε αλήθειες  για έναν Αγώνα που η συνδικαλιστική ηγεσία του Κλάδου  και τα παπαγαλάκια της ΤτΕ στο οικονομικό ρεπορτάζ κρύβουν επιμελώς!
ΕΜΜΕΝΩ στην αποκάλυψη της Αλήθειας και τον Αγώνα για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ  για τον οποίο έχει σημάνει τέλος χρόνου. Κανείς  μας δεν έχει το δικαίωμα  να αγνοεί και να απουσιάζει!

Η εκδίκαση αυτής της αγωγής  στις 27 Μαΐου θα ρίξει τις μάσκες  αλλά και το πέπλο σιωπής στο θέμα του εγκληματικού   κουρέματος των Αποθεματικών  όλων των Ασφαλιστικών Ταμείων της χώρας. 
Όπως γνωρίζετε , ακόμη κι όσοι δεν... θέλετε να το παραδεχτείτε ,   η Διοίκηση Σπανοπούλου (2009-2013) ομόφωνα αποφάσισε και  αγωνίστηκε  το 2012 για την κατάθεση αυτής  της μοναδικής μέχρι σήμερα αγωγής, για την οποία χτυπήθηκε  με λύσσα ...
Μιας αγωγής την οποία επιχείρησαν να ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ μέλη της  διοίκησης Σόμπολου,   αλλά  και επιχειρούν να ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ μέλη του σημερινού ΔΣ!
Το ποιοι  και το γιατί δεν έχει σημασία. Τώρα πρέπει να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ δυναμικά την έστω ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ των ληστρικά  κουρεμένων  Αποθεματικών μας, ύψους 90.000.000€!

Η Δικαιοσύνη θα κρίνει. Εσείς, όμως, στο πλαίσιο της  ευθύνης   σας ως μέτοχοι μέλη θα πρέπει να γνωρίζετε τον σκληρό και δίκαιο αγώνα του Ταμείου μας, ΝΠΙΔ   που ΔΕΝ βαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό και  που αν δεν δικαιωθεί θα καταρρεύσει.

Κάποτε πάντως ,  ένας αγωνιστής εισαγγελέας,  κάποιοι θαρραλέοι πολιτικοί,  μερικοί ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι, μια  έντιμη θεσμική Επιτροπή  ή…  ένας πρωτοδίκης στις 27 Μάιου  θα σηκώσουν το πέπλο της σιωπής και της ντροπής που σκεπάζει ακόμη τη νύχτα της 9 ης Μαρτίου  2012, οπόταν 24 περίπου δις του ΚΑΚ παραδόθηκαν δίκην ομολόγων σε κούρεμα.

Μέχρι τότε θεώρησα νόμιμη & ηθική υποχρέωση μου να σας ενημερώσω για την επικείμενη  εκδίκαση της αγωγής ΕΔΟΕΑΠ κατά ΤτΕ.
Πιστεύω ότι από όποιο μετερίζι κι αν  αγωνίζεται  καθένας  μας και  σε όποια συνθήκη, οφείλει τουλάχιστον να ΓΝΩΡΙΖΕΙ ή και να ΠΡʼΤΤΕΙ.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ελένη Β. Σπανοπούλου

Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ

Πρώην Πρόεδρος ΔΣ  και μέλος ΕΔΟΕΑΠ 


ΥΓ Και πάντως ραντεβού 27 Μαΐου στα... γουναράδικα της Ευελπίδων!